Interiors - Creation - Realisation
 

Gesprek
De basis van elk ontwerp start met een degelijk gesprek, waarin gevoelsmatig de wensen van elke klant worden geanalyseerd. We willen graag vernemen hoe u zou willen wonen. Alles komt aan bod: ruimte-indeling, specifieke wensen, de toekomst van uw gezin. Praten en bijsturen, om tenslotte concreet alle verbale informatie passend om te zetten in een "op maat te creŽren" ontwerp.

Voorontwerp
Gevolggevend aan elk besproken leefdetail, worden lijnstructuren uitgewerkt om de "plekaanduiding" in het project stap voor stap uit te bouwen. Lijnstructuren waar wonen, werken en beleven elkaar aanvullen tot de harmonie zich ontplooit in een eerste schetsmatig plan. Elk woonpatroon is uniek en afgestemd op de in te vullen ruimtes. Zo groeit het wonen tot een samenhangend interieur.

Ontwerp
Niet alleen het creatieve aspect wordt uitgewerkt, maar de bijhorende kostenplaat zal uiteindelijk passend samengaan met de voorgestelde plannen en de specifiek uitgezochte materialen. Ten slotte ondersteunt de gedreven vakkennis deze drie samenhangende factoren, om een totaalpakket, op maat, opnieuw aan u voor te leggen. Uw dromen krijgen een concrete vorm.

Realisatie & opvolging
Niet alleen de persoonlijke creatieve inbreng speelt een belangijke rol. CoŲrdineren, negociŽren en de gewenste afwerking realiseren, neemt heel wat vakkundige doorzetting in beslag. Er komen immers vele leveranciers aan te pas die elkaar naadloos moeten opvolgen en geen enkel facet mag over het hoofd gezien worden. Uw woondroom vertalen we, met zekerheid, tot een perfect afgewerkt interieur.
 
CHRISTO INTERIORS - Bakboord 36, 8301 Knokke-Heist - M +32 475 94 73 52Website Projectweb